Reguli de utilizare voucher Second Life:

  Vrei să îți schimbi canapeaua și ai nevoie de ajutor?

  Noi îți oferim un Voucher pe loc în schimbul canapelei tale vechi, pe care îl poți utiliza pentru achiziționarea oricărui produs nou din magazinele Mob Confort, inclusiv mobilier pentru dormitor, living, dining sau bucătărie.

  Ce trebuie să faci:

1. Ai deja o canapea veche sau un colțar uzat de care vrei să scapi și îți dorești mobilier nou.

2. Vino în magazin (str. Calea București nr. 123/1 Pielești, Dolj, clădirea portocalie) și discută cu un consultant de vânzări. O fotografie ne poate ajuta să îți oferim un preț estimativ. Îți putem oferi un voucher cu valoare cuprinsă între 100 și 700 lei, în funcție de starea produsului. 

3. Dacă oferta noastră este potrivită, vino cu canapeaua/colțarul în magazin, pentru a-ți oferi o evaluare finală, până la data de 22 aprilie 2022.

4. Nu ai posibilitatea de a transporta produsul la noi? Apelează consultantul de vânzari din showroom pentru a-ți oferi soluții de transport.

5. În urma evaluării finale, vei primi un voucher pe loc pe care îl poți folosi pentru cumpărături în magazinul nostru, valabil până la data de 31 mai 2022.

  Ce trebuie să știi:

- Voucher-ul se aplică pentru cumpărăturile efectuate la magazinul Mobila Mob Confort str. Calea București nr.123/1 Pielești, Dolj sau la Moblesse Premium Furniture str. Calea București nr.4 Cârcea, Dolj.

- Voucher-ul se aplică doar pentru facturi mai mari de 2500 lei.

- Voucher-ul nu se cumulează cu alte promoții sau vouchere.

- Consultantul de vânzări are dreptul de a accepta sau a refuza produsul tău.