MOBConfort

Despre noi

Mob Confort, TE REPREZINTA!

Dorintele tale, capata contur.Fericirea pune incet stapanire pe tine, in momentul in care vezi cum iti transformi casa, incetul cu incetul, in caminul familiei tale.

Timpul este un lucru pe care il iei in serios, de aceea iti stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care sa te asigure ca, in materie de mobilier, nu ai uitat nimic IMPORTANT PENTRU TINE.

Diversitatea produselor expuse pe o suprafata de 4000m², te asigura ca nu vei astepta dupa un produs, stocul nostru fiind suficient pentru a-ti satisface cerintele.

 

 

Deja avem increderea ca am stabilit o relatie speciala. Doar pentru tine, client MOB CONFORT, iti asiguram garantia unei calitati deosebite,

insa pentru ca te respectam, pretul il mentinem mic.

Datorita experientei acumulate de-a lungul celor 21 ani de activitate si datorita sugestiilor si nevoilor clientilor, MOB CONFORT a analizat cu mult simt de raspundere ofertele multor furnizori de mobilier, din tara si din strainatate.


MOB CONFORT este distribuitorul principal in Dolj al fabricii de mobila RUS SAVITAR TIMISOARA, care dispune de linii tehnologice de varf, ce permit producerea mobilierului de calitate superioara, la cele mai mici preturi.

MOB CONFORT este unic reprezentant al FABRICII de CANAPELE EUROMOBILA BUCURESTI(acceseaza www.canapele.ro) pe raza OLTENIEI.

 

VIZITEAZA-NE SI TE VEI CONVINGE !!!

Servicii

TRANSPORT URCAT

In Craiova transportul costa 70 lei.

Pentru livrări în exteriorul orașului Craiova, va rugăm sa ne contactați la 0251470572.

Pentru facturile ce depasesc valoarea de 5000 lei, se asigură contra cost montaj in Craiova. Costul montajului este 10% din valoarea totală a facturii fără discount.

CONSILIERE

Timpul este un lucru pe care il iei in serios, de aceea iti stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care sa te asigure ca, in materie de mobilier, nu ai uitat nimic IMPORTANT PENTRU TINE.

VANZARE IN RATE

Ai pus ochii pe ceva?

Nu te mai gandi la pret, acum iti poti permite sa iti amenajezi locuinta exact cum iti doresti.

Sistemul de rate oferit in parteneriat cu Garanti Bank si Banca Transilvania se potriveste perfect oricarei dorinte!