MOBConfort

Despre noi

 Mob Confort, TE REPREZINTA!

Dorintele tale, capata contur.Fericirea pune incet stapanire pe tine, in momentul in care vezi cum iti transformi casa, incetul cu incetul, in caminul familiei tale.

Timpul este un lucru pe care il iei in serios, de aceea iti stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care sa te asigure ca, in materie de mobilier, nu ai uitat nimic IMPORTANT PENTRU TINE.

Diversitatea produselor expuse pe o suprafata de 4000m², te asigura ca nu vei astepta dupa un produs, stocul nostru fiind suficient pentru a-ti satisface cerintele.

 

 

Deja avem increderea ca am stabilit o relatie speciala. Doar pentru tine, client MOB CONFORT, iti asiguram garantia unei calitati deosebite,

insa pentru ca te respectam, pretul il mentinem mic.

 Datorita experientei acumulate de-a lungul celor 14 ani de activitate si datorita sugestiilor si nevoilor clientilor, MOB CONFORT a analizat cu mult simt de raspundere ofertele multor furnizori de mobilier, din tara si din strainatate.


MOB CONFORT este distribuitorul principal in Dolj al fabricii de mobila RUS SAVITAR TIMISOARA, care dispune de linii tehnologice de varf, ce permit producerea mobilierului de calitate superioara, la cele mai mici preturi.

MOB CONFORT este unic reprezentant al FABRICII de CANAPELE EUROMOBILA BUCURESTI(acceseaza www.canapele.ro) pe raza OLTENIEI.

 

VIZITEAZA-NE SI TE VEI CONVINGE !!!

Servicii

TRANSPORT URCAT

Pentru facturi a căror valoare finala depășește 5000 lei clienții din Craiova beneficiază de
TRANSPORTUL, URCATUL SI MONTAJUL PRODUSELOR
Nu sunt incluse in pret
SUNT GRATUITE!

 

 

CONSILIERE

Timpul este un lucru pe care il iei in serios, de aceea iti stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care sa te asigure ca, in materie de mobilier, nu ai uitat nimic IMPORTANT PENTRU TINE.

 

VANZARE IN RATE

Ai pus ochii pe ceva?

Nu te mai gandi la pret, acum iti poti permite sa iti amenajezi locuinta exact cum iti doresti.

Sistemul de rate oferit in parteneriat cu Garanti Bank se potriveste perfect oricarei dorinte!